Stoere hoodies voor kinderen

 

Mijn 6-jarige dochter, houdt van stoere kleding. De sweaters kunnen haar niet wijd en oversized genoeg zijn. Meestal koop ik haar truien twee maten te groot, omdat er niet veel oversized sweaters of hoodies in kleine kindermaten zijn. Ze draagt graag zwart. De broeken moeten ook stoer en baggy zijn. Het liefste met lekker veel zakken, zodat ze daar speelgoed in kan stoppen. Een kleine dame met een hele uitgesproken smaak. Ze vindt bijna niks leuk in de winkels… dus wat nu?

Zodra mijn plan vorm begon te krijgen om een eigen kinderkleding webshop te beginnen, stond ze te springen. Met het inkopen van de eerste collectie, wist ze mij precies te vertellen welke meisjeskleding wel en niet in de shop moest komen. Tijdens het hele proces heb ik mezelf afgevraagd of ik knettergek ben dat mijn dochter mee mocht helpen met kiezen wat er in de collectie komt. Toch heb ik er geen spijt van. De webshop ziet er waanzinnig uit en de collectie is echt stoer geworden. Ze is misschien 6 jaar, maar zij weet precies wat ze hier niet in de winkels kan vinden en wat ze wel wil hebben.

Nu moet ik alleen nog het probleem oplossen dat ze de te grote kleding uit de collectie probeert te verstoppen. Ze vindt alle kleding zo leuk, dat ze overal in wil groeien. Het maakt haar niet uit dat ze een trui voor een 10-jarige vast heeft.

“Maar mama, volgend jaar pas ik hier wel in. Kijk maar…”